Portfolio

Natuurlijk willen we u vast een indruk geven van wat wij zoal aan sites hebben gemaakt. We  laten u enkele voorbeelden zien.

Rooij Consultancy
Rooij Consultancy wilde een een geheel nieuwe huisstijl. Een communicatie- bureau heeft een prachtige bedrijfsbrochure gemaakt.  En wij de website. Uiteraard hebben we dat op elkaar aan laten sluiten.


Pierik Interim
Op de site van Pierik Interim ziet u een mooi voorbeeld van “beeld taal”. Onze klant had vooraf al een helder beeld hoe zijn site er uit moest komen te zien. We hebben deze site geheel naar dit beeld vorm kunnen geven. Alle foto’s die we in deze site hebben verwerkt, komen uit het dossier van onze klant.


Verloskundigen Praktijk Tubbergen  - Almelo
De site van Verloskundigen Praktijk Tubbergen - Almelo is een kleurige en "warme" site. Onze klant gebruikt deze site om zwangeren veel informatie aan te bieden. Voor zwangeren handig: informatie die zij zoeken is altijd beschikbaar. Voor de verloskundigen handig: de info is eenvoudig up-to-date te houden.


Le Cyne uitvaartmuziek
De site van Le Cygne Uitvaartmuziek zien wij qua vormgeving als een “eenvoudige site”. Onze opdrachtgever wilde een eenvoudige stemmige, maar niet sombere site. Dat past immers heel goed bij zijn doelgroep. Grappig detail: op de pagina’s “Repertoire Cello Duo” en “Repertoire Fluit Cello Duo” zit muziek. U kunt onze opdrachtgever daar zelf horen spelen!

We laten u graag meer van ons werk zien! Neem hiervoor even contact met ons op.


 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
 

© 2011 Q-Websites