Quotes

We ontvangen van onze klanten veel positieve reakties. We laten u er enkele lezen.

  Marcel Hoek van Scooptrainingen schreef ons:

"Wij wilden op onze website gebruikmaken van beeldtaal.
Q-websites heeft dat op een heel mooie, vakkundige en aansprekende wijze vormgegeven. Het zijn mensen waar je heel prettig mee kunt samenwerken."
   

 

  Ton Pierik van Pierik Interim schreef:

"Een goede en mooie site bouwen is een vak apart. Immers wat is ‘goed’ en wat is ‘mooi’? Bij de ontwikkeling van mijn site door Q-Websites heb ik de samenwerking ervaren als erg prettig waarbij stap voor stap afstemming gezocht wordt. Ik heb nu een site die volledig voldoet aan de eisen en wensen die ik eraan stel. Prima gedaan."
   

 

  Marco de Graaf van De Graaf Credit Management Services schreef:

"Wij hadden een bondige doch zakelijke website voor ogen. In samenwerking met Q-Websites hebben we dit op een prettige wijze gerealiseerd. We zijn zeer tevreden met het behaalde resultaat!"
     
  Van de Verloskundigen Praktijk Tubbergen - Almelo ontvingen we de volgende terugkoppeling:

"We zijn erg tevreden over Q-Websites. Het bouwen van een site was voor ons een groot avontuur, maar door de werkwijze van Q-Websites is het helemaal onze site geworden. De benadering hebben we als prettig ervaren, we hebben het gevoel dat we 'samen' de site gebouwd hebben. Ook de reacties van de mensen die onze site bekijken zijn erg positief."

 


 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
 

© 2011 Q-Websites